Wyśmienita jesienna zupa marchewkowo-jabłkowa. Dodatek masła z nerkowców nadaje jej niesamowicie aksamitny i delikatny smak. Można wykonać ją również jako surowy chłodnik, bez gotowania!
Sposób przygotowania:
1) Wyciskamy za pomocą wyciskarki albo sokowirówki sok z jabłka, marchewek i imbiru.
2) Gotujemy go, dodając przyprawy.
3) Dodajemy masło z nerkowców i mieszamy na gładką masę.
Wyśmienita jesienna zupa marchewkowo-jabłkowa. Dodatek masła z nerkowców nadaje jej niesamowicie aksamitny i delikatny smak. Można wykonać ją również jako surowy chłodnik, bez gotowania!
Sposób przygotowania:
1) Wyciskamy za pomocą wyciskarki albo sokowirówki sok z jabłka, marchewek i imbiru.
2) Gotujemy go, dodając przyprawy.
3) Dodajemy masło z nerkowców i mieszamy na gładką masę.