1.W jednej misce mieszamy składniki suche, w drugiej większej masło migdałowe z miodem i olejem kokosowym.
2. Do składników mokrych wsypujemy suche, dokładnie mieszamy, dodajemy posiekaną żurawinę, jeszcze raz mieszamy.
3. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni, blaszkę wykładamy papierem do pieczenia.
4. Łyżką nabieramy porcje ciasta, w rękach formujemy kulkę i troszkę ją spłaszczamy. Układamy na blaszce w odstępach, ponieważ ciasteczka zwiększą swoją objętość.
5. Pieczemy około 10 minut. Delikatnie przekładamy na kratkę. Ciasteczka na początku są bardzo miękkie, ale jak ostygną to robią się twardsze i są kruche :-). Smacznego :-))
1.W jednej misce mieszamy składniki suche, w drugiej większej masło migdałowe z miodem i olejem kokosowym.
2. Do składników mokrych wsypujemy suche, dokładnie mieszamy, dodajemy posiekaną żurawinę, jeszcze raz mieszamy.
3. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni, blaszkę wykładamy papierem do pieczenia.
4. Łyżką nabieramy porcje ciasta, w rękach formujemy kulkę i troszkę ją spłaszczamy. Układamy na blaszce w odstępach, ponieważ ciasteczka zwiększą swoją objętość.
5. Pieczemy około 10 minut. Delikatnie przekładamy na kratkę. Ciasteczka na początku są bardzo miękkie, ale jak ostygną to robią się twardsze i są kruche :-). Smacznego :-))