Mieszam odżywkę, płatki, posiekane drobno orzechy i owoce. W garnku podgrzewam mleko z czekoladą, masłem orzechowym i powidłami. Mieszam do połączenie składników. Łączę mokre składniki z suchymi i wyrabiam ręką. Przekładam masę do plastikowego pojemnika i dociskam ręką wyrównując. Chłodzę całą noc. Dzielę na 4 części.
Jeden batonik ma 350kcal, 28g białka, 14,8g tłuszczu, 31,5g węglowodanów i 4,2g błonnika.
Mieszam odżywkę, płatki, posiekane drobno orzechy i owoce. W garnku podgrzewam mleko z czekoladą, masłem orzechowym i powidłami. Mieszam do połączenie składników. Łączę mokre składniki z suchymi i wyrabiam ręką. Przekładam masę do plastikowego pojemnika i dociskam ręką wyrównując. Chłodzę całą noc. Dzielę na 4 części.
Jeden batonik ma 350kcal, 28g białka, 14,8g tłuszczu, 31,5g węglowodanów i 4,2g błonnika.