Menu

Makaron z brokułami i masłem orzechowym

  • Czas: 20
  • Osób: 1
  • Trudność: łatwe
Dodaj swój przepis

Co kupić?

Potrzebne składniki

  • pełnoziarnisty makaron (ok. 80g)
  • 200g brokuł
  • kopiasta łyżka naturalnego masła orzechowego Primavika
  • ew. 1 zabek czosnku, szczypta chilli

Jak przygotować

Krok po kroku

Makaron gotujemy al dente i przekładamy na patelnię. Dodajemy ugotowanego na parze brokuła (powinien być lekko twardy), masło orzechowe, ew. przeciśnięty przez praskę czosnek oraz chilll. Całość podsmażamy przez chwilkę w razie potrzeby podlewając wodą aż składniki się ze sobą połączą.

Wykorzystano

Masło orzechowe naturalne Primavika

Inne przepisy z tym produktem

Jak przygotować

Krok po kroku

Makaron gotujemy al dente i przekładamy na patelnię. Dodajemy ugotowanego na parze brokuła (powinien być lekko twardy), masło orzechowe, ew. przeciśnięty przez praskę czosnek oraz chilll. Całość podsmażamy przez chwilkę w razie potrzeby podlewając wodą aż składniki się ze sobą połączą.

Inne przepisy tego autora