Menu

Wegańskie krówki z masłem orzechowym

  • Czas: 20
  • Osób: 4
  • Trudność: łatwe
Dodaj swój przepis

Co kupić?

Potrzebne składniki

  • 1/2 szklanki płatków migdałowych
  • 6 daktyli
  • 1/2 szklanki namoczonych orzechów nerkowca
  • szczypta soli
  • szczypta mielonego lnu
  • kopiasta łyżeczka masła orzechowego

Jak przygotować

Krok po kroku

Orzechy nerkowca namaczamy przez około godzinę.
Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę. Rozwałkowujemy ją, formujemy prostokąt i wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po tym czasie kroimy na niewielkie prostokąty.

Wykorzystano

Masło orzechowe naturalne Primavika

Inne przepisy z tym produktem

Jak przygotować

Krok po kroku

Orzechy nerkowca namaczamy przez około godzinę.
Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę. Rozwałkowujemy ją, formujemy prostokąt i wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po tym czasie kroimy na niewielkie prostokąty.

Inne przepisy tego autora