Banana rozgniatam widelcem na puree. Suche składniki mieszam, dodaję puree i olej, mieszam. Dodaję mleko, aż ciasto będzie miało dobrą konsystencję, wyrabiam.
Wałkuję, kroję na trójkąt. Na szycie każdego trójkąt kładę łyżeczkę masła orzechowego i zwijam.
Piekę 20 minut w 190 stopniach.
Jeden rogalik (dość duży) ma 223,5 kcal, 5,1g białka, 11,2g tłuszczu, 25,5g węglowodanów i 3,4g błonnika.
Banana rozgniatam widelcem na puree. Suche składniki mieszam, dodaję puree i olej, mieszam. Dodaję mleko, aż ciasto będzie miało dobrą konsystencję, wyrabiam.
Wałkuję, kroję na trójkąt. Na szycie każdego trójkąt kładę łyżeczkę masła orzechowego i zwijam.
Piekę 20 minut w 190 stopniach.
Jeden rogalik (dość duży) ma 223,5 kcal, 5,1g białka, 11,2g tłuszczu, 25,5g węglowodanów i 3,4g błonnika.