Cukinię pokroić w półplastry, paprykę, cebulę i pomidora – w kostkę. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę, podsmażyć przez chwilę na rozgrzanej na patelni oliwie. Dodać cebulę, a gdy się zeszkli, pozostałe warzywa. Przyprawić i smażyć aż papryka będzie miękka, a pomidory trochę się rozpadną.
Bitki pokroić w paski i wraz z sosem ze słoika wymieszać z warzywami.
Kaszę jaglaną gotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Gotową i odsączoną wyłożyć do miski. Dodać bitki z warzywami.
Cukinię pokroić w półplastry, paprykę, cebulę i pomidora – w kostkę. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę, podsmażyć przez chwilę na rozgrzanej na patelni oliwie. Dodać cebulę, a gdy się zeszkli, pozostałe warzywa. Przyprawić i smażyć aż papryka będzie miękka, a pomidory trochę się rozpadną.
Bitki pokroić w paski i wraz z sosem ze słoika wymieszać z warzywami.
Kaszę jaglaną gotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Gotową i odsączoną wyłożyć do miski. Dodać bitki z warzywami.