Steki wegetariańskie wyjmujemy z zalewy, kroimy w "kebabo podobne" paski i grillujemy, opiekamy w opiekaczu lub przesmażamy na suchej patelni (w marynacie w której się znajdowały jest już olej) z obu stron na złoty kolor.
Liście sałaty myjemy, osuszamy i rwiemy na kawałki. Pozostałe warzywa również myjemy, osuszamy i kroimy wedle uznania.
Warzywa oraz kawałki wege-mięsa mieszamy ze sobą i posypujemy pieprzem oraz ew. solą do smaku.
Tortille podgrzewamy na suchej patelni by stała się elastyczna, następnie smarujemy hummusem paprykowym (jeśli używacie sosów możecie pominąć) Na to wykładamy warzywa ze stekami, ew. polewamy sosem, zawijamy i zjadamy ze smakiem (można również na posmarowaną hummusem tortille najpierw wyłożyć porwane liście sałaty lodowej, następnie wyłożyć na to kawałki wege-steków oraz warzywa a następnie całość ew. oprószyć pieprzem)
Steki wegetariańskie wyjmujemy z zalewy, kroimy w "kebabo podobne" paski i grillujemy, opiekamy w opiekaczu lub przesmażamy na suchej patelni (w marynacie w której się znajdowały jest już olej) z obu stron na złoty kolor.
Liście sałaty myjemy, osuszamy i rwiemy na kawałki. Pozostałe warzywa również myjemy, osuszamy i kroimy wedle uznania.
Warzywa oraz kawałki wege-mięsa mieszamy ze sobą i posypujemy pieprzem oraz ew. solą do smaku.
Tortille podgrzewamy na suchej patelni by stała się elastyczna, następnie smarujemy hummusem paprykowym (jeśli używacie sosów możecie pominąć) Na to wykładamy warzywa ze stekami, ew. polewamy sosem, zawijamy i zjadamy ze smakiem (można również na posmarowaną hummusem tortille najpierw wyłożyć porwane liście sałaty lodowej, następnie wyłożyć na to kawałki wege-steków oraz warzywa a następnie całość ew. oprószyć pieprzem)